Námestie mieru 2, 080 01 Prešov, IČO: 37870475
  • Anglická verzia
  • Nemecká verzia
  • Francúzska verzia
  • Poľska verzia
  • Ruská verzia
  • Maďarská verzia
  • Ukrajinská verzia
  • Rusínska verzia
Textová verziaMapaTlačiť Odoslať RSS logo stránky youtubelogo portálu Twitterlogo portálu Facebook
 
Späť

Žobračí guľáš

SUROVINY:

(porcie pre 5 osôb)

200 g zemiaky, 200 g kyslá kapusta, 150 g fazuľa, soľ, ml. čierne korenie, 50 g bravčová masť, červená paprika, 50 g cibuľa

  

POSTUP:

Prebratú a umytú fazuľu namočíme a na druhý deň ju varíme v tej istej vode. Pridáme kyslú kapustu a očistené na kocky pokrájané zemiaky a varíme. Na masti popražíme posekanú cibuľu, pridáme červenú papriku, zalejeme vodou a prilejeme do fazuli. Osolíme, okoreníme ,povaríme a podávame.

 

(DDaDSS Tovarné)

 

HODNOTENIE RECEPTU:

Hodnotenie: 5/5
Hlasovalo: 19
Hodnotenie
Publikované: 08.06.2009 / Aktualizované: 26.06.2017 HoreTlačiť