Námestie mieru 2, 080 01 Prešov, IČO: 37870475
  • Anglická verzia
  • Nemecká verzia
  • Francúzska verzia
  • Poľska verzia
  • Ruská verzia
  • Maďarská verzia
  • Ukrajinská verzia
  • Rusínska verzia
Textová verziaMapaTlačiť Odoslať RSS logo stránky youtubelogo portálu Twitterlogo portálu Facebook
 
Späť

Slivčanka

SUROVINY:

fazuľa, sušené slivky (alebo slivkový kompót), slivkový lekvár

POSTUP:

Fazuľu dáme namočiť cez noc, varíme spolu so sušenými slivkami, keď nemáme tak môže byť celý slivkový kompót, alebo môžeme aj skombinovať aj sušené slivky aj kompót. Nakoniec zahustime slivkovým lekvárom. Podľa chutí môžeme osladiť, ale slivčanka má byť kyslastá.

 

 

(SOŠ artm. gen. L. Svobodu, Svidník)

HODNOTENIE RECEPTU:

Hodnotenie: 4/5
Hlasovalo: 10
Hodnotenie
Publikované: 13.05.2009 / Aktualizované: 26.06.2017 HoreTlačiť