Námestie mieru 2, 080 01 Prešov, IČO: 37870475
  • Anglická verzia
  • Nemecká verzia
  • Francúzska verzia
  • Poľska verzia
  • Ruská verzia
  • Maďarská verzia
  • Ukrajinská verzia
  • Rusínska verzia
Textová verziaMapaTlačiť Odoslať RSS logo stránky youtubelogo portálu Twitterlogo portálu Facebook
 
Späť

Zapražená kyslá kapusta

SUROVINY:

1 kg kysla sudová kapusta, 200 g údenej slaninky, 100 g hladkej múky, 1 ks cibuľa, trocha soli, mleté korenie, vegeta

 

POSTUP:

Kyslú kapustu premyjeme v studenej vode a dáme ju variť. Urobíme zápražku zo slaninky, cibuli a hladkej múky, zalejeme trochou studenej vody, prevaríme a vlejeme do kapusty.

Hotovú kapustu ešte spolu povaríme, dochutíme korením soľou a vegetou.

Ako prílohu podávame chlieb, alebo v šupke uvarené zemiaky .

 

(DSS v Brezovičke)

 

HODNOTENIE RECEPTU:

Hodnotenie: 3/5
Hlasovalo: 11
Hodnotenie
Publikované: 08.06.2009 / Aktualizované: 26.06.2017 HoreTlačiť